Julkaistu 6.4.2022 klo 12.08

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri peruu lakon vuoksi potilaiden kiireettömiä vastaanotto- ja toimenpideaikoja pääosin soittamalla. Mikäli potilasta ei tavoiteta soittamalla, hänelle voidaan laittaa peruutetusta ajasta myös tekstiviesti.

Koska peruutuksia tehdään nyt lakon vuoksi vasta edellisenä päivänä, joissakin tapauksissa potilas voi saada ajanvarausjärjestelmän kautta automaattisesti muistutuksen varatusta ajasta. Jos potilas on kuitenkin jo saanut tiedon peruutetusta ajasta, näihin viesteihin ei tarvitse reagoida. Pahoittelemme tilanteita, joissa näin mahdollisesti käy.