Muutto Sairaala Novaan sujui erinomaisesti – Vanhan keskussairaalan alueen osoitteisiin muutoksia 20.1.2021 alkaen

Julkaistu 19.1.2021 klo 18.02

Muutto vanhasta Jyväskylän Kukkumäellä sijaitsevasta keskussairaalasta uuteen keskussairaala Sairaala Novaan sujui erinomaisesti. Muutto aloitettiin potilaiden osalta eilen (18.1.2021), jolloin Sairaala Novaan muuttivat ensimmäisenä psykiatriset potilaat. Tänään (19.1.2021) vanhasta keskussairaalasta Sairaala Novaan siirrettiin potilaat vuode- ja päivystysosastoilta, päivystyksestä sekä teho-osastolta.

Yhteensä Sairaala Novaan siirrettiin tänään noin 140 potilasta. Potilaiden siirtoon osallistui 11 sairaalan ulkopuolista ambulanssia ja erilaisia takseja, kuten mm. paaritakseja. Ensihoidon ylilääkäri Tomi Kavasmaa totesi, että potilaiden siirto saatiin hoidettua uuteen sairaalaan erinomaisesti ja suunnitelmien mukaan.

- Siirtojen valmistelutyöt tehtiin huolella ja siinä pohdittiin tarkkaan muun muassa mistä ovesta potilaat siirretään vanhasta sairaalasta autoihin ja mistä ovesta he tulevat uuteen sairaalaan. Ei voi muuta kuin kiittää kaikkia mukanaolijoita. Kaikki toimi hyvin ja porukka pelasi loistavasti yhteen, kiittelee ensihoidon ylilääkäri Tomi Kavasmaa.

Vanhan keskussairaalan alueelle pääosin osoitteeksi Hoitajantie 1 huomisesta alkaen

Vanhan keskussairaalan alueen osoitteeksi tulee pääosin 20.1.2021 alkaen Keskussairaalantie 19 osoitteen sijaan Hoitajantie 1.
Keski-Suomen Sairaala Nova sijaitsee myös Hoitajantiellä ja sen osoite on Hoitajantie 3.
Keskussairaalantie 19 osoite jää vain vanhalle Sädesairaalalle ja sen takana sijaitseville tilapäisille toimistorakennuksille. Näin siksi, että kulku näille tonteille kulkee Keskussairaalantien kautta.