Liikunnan ja taiteen vaikutuksia terveyteen pohditaan marraskuussa JYU:n ja KSSHP:n yhteistapahtumassa – Ilmoittaudu mukaan

Julkaistu 8.9.2022 klo 12.23

Hoidatko tai tutkitko tuki- ja liikuntaelinsairauksia tai kärsitkö niistä? Tiesitkö, että syöpä yleistyy ikääntyvässä väestössä? Haluatko tietää, miten taide edistää terveyttä? Tule Monitieteelliseen tiedepäivään kuulemaan uusimpia diagnostiikkaan ja hoitoon liittyviä tutkimusuutisia!

Jyväskylän yliopiston ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin tiedepäivä järjestetään to 3.11.2022 sairaala Novassa. Tiedepäivässä eri alojen tutkijat, käytännön toimijat sekä päättäjät kokoontuvat kuulemaan ja keskustelemaan tutkimuksen ajankohtaisista kysymyksistä. Tänä vuonna tapahtumassa pureudutaan syövän varhaiseen tunnistamiseen ja hoitoon sekä siihen, miten liikunnan ja taiteen avulla voidaan edistää terveyttä.

Myös tutkimusryhmät pääsevät tiedepäivässä esittelemään tutkimushankkeitaan sekä sairaanhoitopiirin ja yliopiston tutkimustoimintaa. Lisäksi tiedepäivä on oiva verkostoitumismahdollisuus.

Maksuttomaan tapahtumaan ovat tervetulleita tutkijat, opiskelijat, opettajat, terveydenhuollon ammattilaiset ja muut aiheesta kiinnostuneet. Osallistuminen on mahdollista sekä paikan päällä (max. 100 osallistujaa) että etänä.

Lue lisää ja tutustu tiedepäivän ohjelmaan tapahtuman verkkosivuilla.
Ilmoittautuminen on auki su 16.10. asti. Ilmoittaudu tämän linkin kautta.

Haluatko esitellä tiedepäivässä omaa tutkimustasi?
Posterinäyttelyn abstraktin palautus on auki pe 16.9. asti. Tutustu abstraktinpalautuksen ohjeisiin tapahtuman verkkosivuilta.

Lisätietoa:
tiedepaiva(at)jyu.fi