Työtaistelutoimien vuoksi kiireettömiä aikoja joudutaan siirtämään

Julkaistu 29.3.2022 klo 13.26

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri siirtää suunniteltuja kiireettömiä vastaanotto-, tutkimus- ja leikkausaikoja tulevien työtaistelutoimien vuoksi tällä viikolla. Vaikutukset kiireettömien hoitojen siirtoon voivat jatkua useiden viikkojen ajan.

Pääosin hoitohenkilökuntaa koskeva ammattijärjestöjen SuPer ry:n ja Tehy ry:n 1.4.2022 klo 6.00 alkavaksi ilmoittama lakko sekä ammattijärjestöjen Jyty ry:n, JHL ry:n ja JUKO ry:n erityisesti sairaalan tukipalveluihin kohdistuva ylityö- ja vuoronvaihtokielto (4.4.-10.4.2022) vaikuttavat merkittävästi Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä kaikkeen toimintaan. Lakon aikana turvataan päivystyksellinen ja kiireellinen hoito.

Kiireettömiä hoitoja ja tutkimuksia siirretään

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri valmistautuu näihin työtaistelutoimenpiteisiin supistamalla kiireetöntä vastaanotto-, tutkimus- ja leikkaustoimintaa jo tämän viikon loppupuolella. Potilaiden kannalta tämä tarkoittaa sitä, että tutkimuksia ja hoitoja joudutaan siirtämään työtaistelutoimenpiteiden jälkeiseen aikaan.

Potilaisiin, joiden aikoja tullaan siirtämään, ollaan yhteydessä tällä viikolla

Sairaala Novasta ollaan yhteydessä niihin potilaisiin, joiden osalta vastaanotto-, tutkimus- tai leikkaustoiminta joudutaan siirtämään. Ne potilaat, jotka eivät saa yhteydenottoa saapuvat sairaalaan normaalisti ja saamansa kutsukirjeen mukaisesti.

Ennen Sairaala Novaan päivystykseen saapumista pyydämme soittamaan aina ensin Päivystysapu-numeroon 116 117 ja hätätapauksissa numeroon 112.

Ensisijaisesti pyydämme olemaan yhteydessä omaan terveyskeskukseen.

Pahoittelemme työtaistelutoimenpiteiden aiheuttamaa häiriötä toiminnassamme.