Tervetuloa koulutuksiin!

Tälle sivulle on koottu tulevia Keski-Suomen hyvinvointialueen koulutuksia. Hyvinvointialueen henkilöstölle koulutustietoja on koottu Polku-intraan Koulutustarjonta-sivulle. Ilmoittautumisohjeet löydät koulutuksen kohdalta / koulutusesitteestä.

Keski-Suomen hyvinvointialueen julkinen koulutuskalenteri otetaan käyttöön maaliskuun 2023 lopulla. Koulutuskalenteri tulee löytymään hyvaks.fi -verkkosivuilta (tarkempi sijainti linkitetään myös tänne käyttöönoton yhteydessä). Julkisesta koulutuskalenterista löytyvät Keski-Suomen hyvinvointialueen järjestämät koulutukset, jotka ovat avoimia myös hyvinvointialueen ulkopuolisille osallistujille ja kyseisiin koulutuksiin voi ilmoittautua rekisteröitymällä koulutuskalenterimme käyttäjäksi.

Jatkossa Keski-Suomen hyvinvointialueen koulutustarjonta ei päivity enää Sairaala Novan sivuille. 


Mikäli luennoitsija on antanut luvan, luentomateriaalit jo toteutetuista koulutuksista ovat saatavilla rajatun ajan täällä: https://sairaalanova.fi/fi-FI/Ammattilaisille/Koulutuspalvelut/Luentomateriaalit


Maakunnallisia koulutuksia 

  • Laitenäytön vastaanottokoulutus. Samansisältöiset koulutukset järjestetään  28.3.2023 ja 4.5.2023. Lue lisää koulutusesitteestä (pdf avautuu uuteen ikkunaan)
  • Epilepsiaa sairastava lapsi koulussa ja päiväkodissa -koulutukset 2023-2024
  • Laiteturvallisuuden peruskoulutus 20.3.2023 PERUTTU, uusi koulutuspäivä 24.4.2023.Lue lisää koulutusesitteestä (pdf avautuu uuteen ikkunaan)
  • Alueellinen keuhko- ja allergiakoulutus 2.5.2023. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet koulutusesitteessä (pdf avautuu uuteen ikkunaan)
  • Alueellinen diabeteskoulutus 16.5.2023 klo 8-16, Tapahtuma- ja kongressikeskus Paviljonki. Tarkemmat tiedot, ohjelma ja ilmoittautuminen avataan pian.
  • Ultraäänikoulutus terveyskeskuslääkäreille ja yleislääketieteen erikoislääkäreille, lähiopetuspäivä 1.6.2023.Lue lisää koulutusesitteestä (pdf avautuu uuteen ikkunaan) 

Valtakunnallisia koulutuksia

  • Aivojen UÄ-tutkimuksen peruskurssi lastenlääkäreille 4.-5.4.2023, Sairaala Nova. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet koulutusesitteessä (pdf avautuu uuteen ikkunaan)


Ensihoidon koulutukset

Ohjeita koulutuksiin liittyen: