Sosiaali- ja terveystietojen toisiokäyttö ja osaamiskeskittymät -keskustelutilaisuus 3.6. klo 13–16

Julkaistu 11.5.2021 klo 14.55

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) toteuttaa yhdessä yliopistokaupunkien kanssa alueellisten keskustelutilaisuuksien sarjan sote-tiedon toisiokäytöstä, tiedolla johtamisen mahdollistavasta lainsäädännöstä ja kansallisista osaamiskeskittymistä ja niiden välisestä yhteistyöstä. Tilaisuuksien tavoitteena on jakaa tietoa ja kerätä alueiden asiantuntijoiden näkemyksiä kansallisesta kehityksestä.

Tilaisuuksissa käsitellään sote-tietojen tutkimus- ja kehityskäyttöä, tiedolla johtamista sekä perustettujen tai perusteilla olevien osaamiskeskittymien etenemistä ja yhteistyön mahdollisuuksia.

Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille ja se järjestetään verkkovälitteisesti Teamsilla 3.6. klo 13:00-16:00. Ilmoittaudu viimeistään 01.06.2021.

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Tilaisuuden tarkempi ohjelma.

Ilmoittautumisohjeet:

KSSHP:n ja Seututk:n työntekijät: Ilmoittaudu koulutukseen DHR-järjestelmän kautta, jonne pääsee kirjautumaan työkoneella työpöydän DHR-pikakuvakkeesta. Ilmoittautuminen tapahtuu Työntekijän itsepalvelunäkymästä, Tarkastele avoimia koulutuksia -linkin kautta. Valitse listasta koulutus, johon haluat ilmoittautua ja klikkaa vasemmasta ylälaidasta Ilmoittaudu-painiketta. 

Muut: KSSHP:n koulutuksen hallinta on vaihtunut 26.2.21 alkaen uuteen koulutuskalenteriin, joka löytyy osoitteesta https://koulutuskalenteri.ksshp.fi Huom! Koulutuskalenteri ei toimi Internet explorer-selaimella.

Tutustu koulutuskalenterin yhteydestä Ohjeet-välilehdeltä löytyviin käyttöohjeisiin ja rekisteröidy koulutuskalenterin käyttäjäksi. Mahdolliset edelliseen koulutuskalenteriimme luomasi käyttäjätunnukset eivät ole siirtyneet uuteen koulutuskalenteriin, eli rekisteröityminen on tehtävä, kun haluat ensimmäistä kertaa ilmoittautua koulutukseen uuden kalenterimme kautta

Ilmoittautumiseen liittyvissä ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Koulutuspalveluihin (koulutuspalvelut@ksshp.fi).