Synnytysvalmennus

KSSHP:n synnytysvalmennusvideot tarjoavat tärkeää tietoa Keski-Suomen keskussairaalaan synnyttämään tuleville. Kahdeksanosaisessa synnytysvalmennuksessa käydään läpi mm. synnytyksen käynnistyminen, sairaalaan tulo, synnytyksen eri vaiheet sekä esitellään niitä sairaalan tiloja, joissa synnyttämään tulevat äidit, mahdolliset tukihenkilöt ja vastasyntyneet vauvat ovat. Videoiden etuna on se, että äidit ja heidän tukihenkilönsä voivat katsoa videoita juuri heille sopivana aikana ja videoihin voi palata yhä uudelleen.

Voit katsoa videot järjestyksessä yhtenä kokonaisuutena tai osa kerrallaan sen mukaan, mikä sinua erityisesti kiinnostaa. Videoiden kesto vaihtelee noin 2 minuutista reiluun 5 minuuttiin ja kokonaisuuden yhteiskesto on n. 29 minuuttia. Videoihin on saatavilla suomenkielinen tekstitys. Tekstityksen saa päälle klikkaamalla videon alapuolista neliönmallista kuvaketta ja valitsemalla suomenkielen.

Jokaisen synnytysvalmennusvideon ohesta löytyy linkkejä muille sivuille, joista voit lukea tarkemmin kyseisistä aiheista.

Huomaathan, että synnytysvalmennusvideot on kuvattu vanhassa Keski-Suomen keskussairaalassa ja sisältävät siksi osin vanhaa tietoa esimerkiksi perhehuoneisiin liittyen. Pyrimme päivittämään videot mahdollisimman nopeasti!

Videokirjasto