Sairaala Nova

Kuvantaminen 

Hoitajantie 3

40620 JYVÄSKYLÄ                                                               Puhelin: (014) 269 1148

 

 

 

Potilaan nimi: _________________________         Hetu:____________________

 

Tutkimuspäivä:________________________        Klo: _____________________

 

 

PÄÄN TIETOKONETOMOGRAFIATUTKIMUS

 

Saavu Keski-Suomen Sairaala Novaan (sisäänkäynti Nova 2) viimeistään 15 min ennen vastaanottoaikaasi.

 Kuvantaminen sijaitsee 1 kerroksessa (L-lohko) lähempänä sisäänkäynti Nova2. Ilmoittaudu tutkimukseen          1krs L-lohkon itseilmoittautumisautomaatilla viivakoodillisella Kela-, ajo- tai henkilökortilla.

 

Ilmoittautumisautomaatti  ohjaa sinut L-lohkon kuvantamisen odotustilaan (K1)  (1krs. automaatista viereinen käytävä ja oikealle) ja ilmoittaa kuvantamisen henkilökunnalle että olet saapunut kuvantamisyksikköön. Odotustilasta sinut kutsutaan tutkimukseen nimelläsi.

 

Mikäli käynnin aikana on tarvetta avulle liikkumisen tai asioimisen suhteen, on suositeltavaa saapua paikalle saattajan kanssa. Tutkimus suoritetaan makuuasennossa ja sen aikana tulee olla liikkumatta. Tutkimus kestää noin 5 minuuttia. Tutkimustulokset saat oman terveyskeskuksen lääkäriltäsi.

 

Mikäli annettu aika ei ole sopiva, peruutus tai ajanvarauksen muutos tulee ilmoittaa terveyskeskukseen puh. ____________________.

 

Jos tutkimuspäivänä tulee ylivoimainen este saapua tutkimukseen, ilmoittakaa siitä Sairaala Novan  kuvantamisyksikköön puh. (014) 269 1148.