Saapumisohjeet

Saapuminen

Keski-Suomen Sairaala Nova sijaitsee Jyväskylän Kukkumäellä osoitteessa Hoitajantie 3. Valitettavasti Google Maps ohjaa osoitteen perusteella väärään paikkaan eli Sädesairaalan luo, joten tarkistathan reitin Kartat-sivulta. 

Sairaala Novaan pääsee kätevästi niin kävellen, polkupyörällä, autolla kuin bussillakin. Polkupyörän voi jättää sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan pyöräparkkiin. Autoilijoiden on mahdollista pysäköidä alueella sijaitsevassa parkkitalossa tai ulkona sille merkityillä paikoilla. Jyväskylän kaupungin joukkoliikennepalvelut tarjoava Linkki on muuttanut reittejään ja aikataulujaan niin, että bussikyydillä pääsee lähelle sairaalan sisäänkäyntejä. 

Sisäänkäynnit ja ilmoittautuminen

Uuteen sairaalaan on kaksi eri sisäänkäyntiä, jotka ovat nimeltään Nova 1 ja Nova 2. Päivystyksen sisäänkäynti sijaitsee Nova 1-sisäänkäynnin vieressä ja on tarkoitettu vain päivystyksen asiakkaille, jotka saapuvat päivystykseen itse. Jos et ole saapumassa päivystykseen, käytäthän jompaakumpaa pääsisäänkäynneistä.

  • Nova 1 -sisäänkäynti sijaitsee Länsiväylän puolella ja se johtaa suoraan sairaalan ensimmäiseen kerrokseen ja pääaulaan.
  • Nova 2 -sisäänkäynti puolestaan sijaitsee Hoitajantien ja Kukkumäentien puolella ja se johtaa suoraan Sairaala Novan toiseen kerrokseen.

Sisäänkäynti kannattaa valita sen mukaan, mihin osaan sairaalaa on saapumassa. Tieto siitä, missä oma vastaanotto sijaitsee, löytyy kutsusta tai lähetteestä.

ovet

Sisäänkäyntien läheisyydestä löytyvät itseilmoittautumisautomaatit, jotka ohjaavat asiakkaan odottamaan vastaanottoa oikeaan paikkaan. Tarvittaessa ne myös neuvovat, jos asiakas on väärässä osassa sairaalaa ja ohjaavat oikealle vastaanotolle. Itseilmoittautumisautomaatista voi myös tulostaa kulkuohjeen mukaansa. Henkilökuntamme on paikalla opastamassa sekä itseilmoittautumisautomaattien käytössä että sairaalassa liikkumisessa.

Nova 1 -sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsee myös infopiste, josta voi tarvittaessa kysyä lisätietoja sekä kulkuohjeita. Sairaala Novan infopiste on avoinna arkisin ma-pe klo 6.30–16.00.

Lisätietoa ilmoittautumisesta saat tältä sivulta.

Saapuminen F-rakennukseen tai rakennukseen 45

Sairaala Novan lisäksi palvelemme myös sairaala-alueen muissa rakennuksissa. Alla olevasta kartasta näet F-rakennuksen ja rakennus 45:n sijainnit alueella.

F2-rakennus sijaitsee Nova 2 -sisäänkäyntiä vastapäätä. Rakennus 45:n pääsisäänkäynti on Kukkumäentien puolella vastapäätä Kukkulan koulua. 

asiakaspysäköinti