Kartat

Tältä sivulta löydät Sairaala Novan alueen kartat. Ensin sivulla on listattuna alueen ulkokartat ja sen jälkeen sisäkartat, joissa esitellään sairaalasta löytyvät toiminnot kerroksittain. 

Klikkaamalla kuvaa saat avattua sen suuremmassa koossa.

Ulkokartat

Yleiskartta Sairaala Novan alueesta

Yleiskarttaan on merkitty Sairaala Novan alueelta löytyvät asiakaspysäköintipaikat, pyöräparkit, taksitolpat, bussipysäkit sekä sisäänkäynnit.

Kartta Sairaala Novan sisäänkäynneistä

Karttaan on merkitty Sairaala Novan sisäänkäynnit, Nova 1 ja Nova 2 sekä päivystykseen itse saapuvien asiakkaiden käytössä oleva sisäänkäynti.

Sairaala Novan päivystyksen sisäänkäynnin karttakuva

Karttaan on merkitty Sairaala Novan päivystykseen itse saapuville potilaille ja asiakkaille tarkoitettu sisäänkäynti. Huomioithan, että ovi on tarkoitettu vain päivystykseen saapuville asiakkaillemme.

Sisäkartat

Sairaala Novan sisäkartat on koostettu esittelemällä sairaalan toiminnot kerroksittain. Karttoihin voi tulla vielä muutoksia toiminnan edetessä uusissa tiloissa, joten tarkistathan kartan aina verkkosivuilta esimerkiksi tulostamisen sijaan tuoreimman tiedon saamiseksi.

Huomaathan, että hoitoon saapuvien potilaiden ja asiakkaiden tulee aina ilmoittautua itseilmoittautumisautomaatilla ja noudattaa itseilmoittautumisautomaatin antamaa tietoa heidän vastaanottohuoneensa sijainnista. Tiedon siitä, mitä sisäänkäyntiä ja itseilmoittautumisautomaattia sinun tulee käyttää löydät kutsukirjeestäsi tai lähetteestäsi. Tukenasi uudessa sairaalassa liikkumisessa on myös opastenäytöt sekä henkilökuntamme, joka palvelee sinua ensimmäisen kerroksen pääkäytävän infopisteellä lähellä Nova 1-sisäänkäyntiä.

Asiakas- ja potilastyötä tehdään sairaalan kerroksissa 1-3 ja 5-7.

1. kerros

2. kerros

3. kerros

5. kerros

6. kerros

7. kerros