Tervetuloa Skitsofreniaseminaariin 1.11.2021!

Julkaistu 12.10.2021 klo 10.32

Skitsofreniaseminaari on tarkoitettu kaikille sekä julkisella että yksityisellä taholla skitsofreniapotilaiden hoidossa ja kuntoutuksessa toimiville ammattilaisille, sosiaali- ja terveydenhuollon johtajille ja päättäjille, alan järjestöjen edustajille, potilaiden omaisille ja muille asiasta kiinnostuneille. Seminaarin tavoitteena on tuoda esiin työtoiminnan merkitys ja skitsofreniapotilaiden kuntoutumisen menetelmiä. 

Koulutus järjestetään Sairaala Novassa, mutta sitä on mahdollisuus seurata myös etäyhteydellä. Etäosallistumislinkki lähetetään edeltävänä arkipäivänä sähköpostitse osallistujile. Koulutus on maksuton.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen tulee tehdä 25.10.2021 mennessä koulutuskalenterin kautta. Koulutuskalenteri ei toimi Internet Explorer-selaimella. 

Tutustu koulutuskalenterin yhteydestä Ohjeet-välilehdeltä löytyviin käyttöohjeisiin ja rekisteröidy koulutuskalenterin käyttäjäksi. Rekisteröityminen on tehtävä ilmoittautuessasi ensimmäistä kertaa uuden kalenterimme kautta. Mahdolliset edelliseen koulutuskalenteriimme luomasi käyttäjätunnukset eivät ole siirtyneet uuteen koulutuskalenteriin.  

Huomioi erilliset ilmoittautumiset Sairaala Novassa tai etäyhteydellä osallistuttaessa. 

KSSHP:n henkilöstö ilmoittautuuu DHR -järjestelmän kautta, jota koskevat ohjeet löytyvät Santrasta.