Tieteellinen tutkimus

Keski-Suomen hyvinvointialueen tarjoaman korkealaatuisen potilashoidon perusedellytyksenä ovat arvostettu ja vaikuttava tutkimus sekä tutkimusnäyttöön perustuva toiminnan kehittäminen.

Keski-Suomen hyvinvointialue, Jyväskylän yliopisto ja muut korkeakoulut sekä perusterveydenhuolto toimivat yhteistyössä tieteellisen tutkimuksen edistämiseksi.

Me Keski-Suomen hyvinvointialueella teemme korkeatasoista, monialaista yliopistotason terveyden tutkimusta, josta kertovat vuosittain julkaistavat lääke- ja hoitotieteen julkaisut (200/vuosi). Tutkijoiltamme on ilmestynyt julkaisuja mm. arvostetuissa lääketieteen lehdissä, kuten The Lancet.

Tutkija – arvostamme sinua ja teemme parhaamme auttaaksemme sinua tarvittavien lausuntojen ja lupien kanssa! Tuemme tutkijanuraa myöntämällä mm. tutkimusvapaita. 

Piileekö sinussa tutkija? Haluaisitko liittyä tutkijoittemme joukkoon, ota yhteyttä, kuulemme sinusta mielellämme!

Tutkimushoitajaksi meille? Oletko kiinnostunut toimimaan pää- tai sivutoimisena tutkimushoitajana? Ota rohkeasti yhteyttä – juuri sinun taidoillesi on varmasti kysyntää!

Tutkimuspotilaaksi?  Haluaisitko osallistua tutkimukseen tutkimuspotilaana? Kysy hoitavalta lääkäriltä meneillään olevista tutkimuksista ja mahdollisuudesta osallistua niihin.

Rahoittajaksi? Haluatko tukea rahallisesti tutkimustyön alussa olevaa tutkijaa tai kokeneempaa tutkimusryhmää? Ota yhteyttä Sairaala Novan säätiöön.

Ole yksi meistä!