Ajankohtaista

KSSHP:n ja JY:n yhteinen monitieteinen tiedepäivä 3.11.2022  Ilmoittautuminen viimeistään 16.10.2022. HUOM! Postereiden palautus 16.9. mennessä

Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekunta on hyväksynyt koulutuksen erikoislääkärikoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraavasti: 4 tuntia Terveydenhuolto (EL) ja Yleislääketiede (UEF221551).

Tulevat väitöstilaisuudet

Fysioterapian väitöstilaisuus 21.10.2022 Jyväskylän yliopistolla

KSSHP:n apuvälinepäällikkö, TtM Ilkka Raatikaisen fysioterapian väitöskirjan "Associations between physical activity, mental and somatic morbidity, and health care utilization in depressed patients" tarkastustilaisuus Jyväskylän yliopistolla 21.10.2022. Tilaisuutta voi seurata myös verkkovälitteisesti https://m3.jyu.fi/jyumv/ohjelmat/sport/vaitosvideot-1/2022/vaitostilaisuus-ilkka-raatikainen

Lisätietoa osoitteesta 21.10.2022 TtM Ilkka Raatikainen (Liikuntatieteellinen tiedekunta, fysioterapia) — Jyväskylän yliopisto (jyu.fi)

Psykiatrian ja psykoterapiatutkimuksen väitöstilaisuus 11.11.2022 sairaala Novan auditoriossa

LL, psykiatrian erikoislääkäri Maaria Koiviston psykiatrian ja psykoterapiatutkimuksen alaan kuuluvan väitöskirjan ”Subjective experiences of distress, development, and change in individuals with borderline personality disorder: content-analytic studies of patients’ utterances” tarkastustilaisuus Sairaala Novan auditoriossa perjantaina 11.11. klo 12.

Vastaväittäjänä professori Jyrki Korkeila Turun yliopistosta ja kustoksena professori Sari Lindeman Itä-Suomen yliopistosta, Keski-Suomen sairaanhoitopiiristä. Väitöstilaisuuden kieli on suomi.

Väitöstiedote julkaistaan täällä Tilaisuutta voi seurata myös verkkovälitteisesti osoitteessa https://bit.ly/3C5K1de

Tiedotteet

Tärkeä tiedote: Loppuvuoden tutkimusvapaat tulee ilmoittaa tutkimusasiantuntijalle 16.9.2022 mennessä!

Lääketutkimuksen lupahakemukset tulee hoitaa CTIS-järjestelmän kautta EMA:n ohjeistuksen (EU:n asetuksen) mukaisesti. Sairaanhoitopiiri on rekisteröitynyt OMS-portaaliin portaaliin. Organisaatio id on 100043830.

Uutiskirjeet

Tutkimustoiminnan uutiskirje elokuu 2022

Tutkimustoiminnan uutiskirje huhtikuu 2022

VTR-rahoituspäätökset 2022