Tutkimuspalvelut

Näiltä sivuilta löydät ohjeita tutkimuksen tekemiseen sekä ajankohtaisia asioita

AJANKOHTAISTA

  • Kesälomien aikana 26.6.-31.7.2023 ei käsitellä opinnäytetyö- ja tutkimuslupahakemuksia, tutkimussopimuksia tai muita tutkimusasioita kuin satunnaisesti. Kesäajan (kesä-elokuu) työsopimuksiin ja tutkimusvapaisiin liittyvät asiat tulee hoitaa 13.6.2023 mennessä.
  • Tutkimuslupien ja -sopimusten ym. tutkimusasioiden käsittelyssä on ruuhkaa edelleen, joten pyydämme olemaan kärsivällisiä asioiden hoitamisessa.
  • Mm. nuorisotyö ja -politiikka kuuluvat nuorisolain mukaisesti kuntien tehtäviin, joten niihin liittyvät tutkimusluvat haetaan entiseen tapaan kunnilta/kaupungilta. MUISTATHAN tarkistaa, että opinnäytetyösi/tutkimuksesi kohdeyksikkö kuuluu Hyvaksin alle. Muuten lupa haetaan ko. organisaatiolta.
  • Päivitämme lupa- ja muita asiakirjapohjia, vanhoja lomakkeita käytetään siihen asti!

*****************************************************************************

Tutkimusasiantuntijat lomailevat kesällä seuraavasti

  • Päivi Lampinen 26.6.-24.7.2023
  • Kirsi Pylvänäinen 3.-31.7.2023

******************************************************************************

Otathan  yhteyttä hyvissä ajoin suunnitellessasi tutkimusta tai muissa tutkimukseen liittyvissä kysymyksissä. Yhteydenotot osoitteeseen tieteellinentutkimus@hyvaks.fi (tieteellinentutkimus@ksshp.fi) 

Keski-Suomen hyvinvoitialueella tehdään runsaasti tutkimusta. Tutkimukset vaihtelevat kansainvälisistä hankkeista paikallisiin opinnäytetöihin. Sosiaali- ja terveydenhuollon ympäristö luo omat vaatimuksensa tutkimustyölle. Tutkimuksia säädellään monilla laeilla, asetuksilla ja ohjeilla. Tämän vuoksi kaikille Hyvaksilla tehtäville tutkimuksille ja opinnäytetöille on haettava organisaation tutkimuslupaa

Hyvaksilla haluamme kannustaa ja tukea eri vaiheessa olevia tutkijoita. Tutkijalle pyritään mahdollistamaan tutkijana kehittyminen kliinisen työn rinnalla esim. tarjoamalla asianmukaisia tiloja, varusteita sekä tietojenkäsittelyohjelmia.

Me tutkimusasiantuntijat autamme tutkijoita esimerkiksi tutkimuslupahakemukseen, tutkimusrahoitukseen ja tutkimusvapaisiin liittyvissä asioissa.

Täältä löydät lisätietoa Hyvaksilla tehtävistä tutkimuksista

*****************************************************************************

Ohjausta saat päivittäin ottamalla yhteyttä joko sähköpostitse (etunimi.sukunimi@hyvaks.fi) tai puhelimitse.

tutkimusasiantuntija

tutkimusasiantuntija

Päivi Lampinen

Kirsi Pylvänäinen

puh. 014 269 5134

puh. 014 269 1988

*****************************************************************************