Yleistä tietoa tutkimukseen tulevalle

Sijainti: Yksikkömme (Kliininen neurofysiologia) on osa Sairaalafysiologiaa ja sijaitsee Sairaala Novassa 1. kerroksessa L-lohkossa.

Ilmoittautuminen: Saavu Sairaala Novaan sisäänkäynti Nova 2 kautta viimeistään 15 minuuttia ennen tutkimusaikaasi. Siirry kerros alaspäin 1.kerrokseen portaita pitkin tai hissillä (hissiaula L1) ja ilmoittaudu L-lohkon itseilmoittautumisautomaatilla käyttäen viivakoodillista Kela-, ajo- tai henkilökorttia. Ilmoittautumisen jälkeen automaatti tulostaa kuitin, jossa on ohje oikeaan odotustilaan (L1 odotustila 1) tai ohje jatkoilmoittautumiseen (L1 INFO). Odotustilasta sinut kutsutaan tutkimukseen omalla nimelläsi.

Maksut: Käyttämättä ja peruuttamatta jääneestä ajasta voidaan periä lakisääteinen maksu.

Kahvi ja ruokailu: Sairaala Novasta löytyy kahvila-ravintola Poukama, kahvila Solina ja R-kioski. Palvelut sijaitsevat Sairaala Novan 1. kerroksen pääkäytävän varrella.

Matkakorvaus: Kirjoitamme pyydettäessä tutkimuskäynnistä Kelan matkakorvaushakemuksen.

Käyntitodistus: Kirjoitamme pyydettäessä käyntitodistuksen työnantajaa varten.

Sairasloma: Yleisimmin tutkimukset eivät edellytä sairasloman kirjoittamista. Jos kuitenkin koet tarvitsevasi sairaslomaa, esim. unideprivaatio-EEG:n jälkeen, ota yhteyttä tutkimusta pyytäneeseen yksikköön, omaan terveysasemaan tai työterveyshuoltoon.