Teho- ja valvontaosasto

Tehohoito on sairauksien ja onnettomuuksien yhteydessä kehittyneiden vakavien, mutta ohimeneviksi arvioitujen elintoimintahäiriöiden valvontaa ja hoitoa, jossa tarvitaan tehostetun hoidon yksikköön kehitettyjä hoitomenetelmiä, laitteita ja erikoisosaamista.

Tehostetussa valvonnassa hoidetaan potilaita, jotka tarvitsevat osastohoitoa vaativampaa, mutta tehohoitoa kevyempää hoitoa, esimerkiksi isojen leikkausten tai onnettomuuksien jälkeen.

Teho-osastolla on 8 tehohoitopaikkaa ja valvontaosastolla yhteensä 18 hoitopaikkaa, joista 5 on varattu neurologisille valvontapotilaille.

Sijainti: G2

Vierailut
Toiminnan kannalta suositeltavin vierailuajankohta on klo 15-20. Vierailuajoista tarvittaessa joustetaan. Lasten vierailut sovitaan erikseen. Lähiomaiset voivat käydä vierailulla, mutta suosittelemme lyhyitä käyntejä. Potilaat voivat olla sairaudesta ja hoidosta johtuen voipuneita.
Vastuuhenkilöt
vs ylilääkäri Anette Moisander, ylihoitaja Jarmo Hiekkataipale, osastonylilääkäri Anni Pulkkinen, vs osastonhoitaja Anu Antikainen, va apulaisosastonhoitaja Ulla Rantalainen