Kipupoliklinikka

Kivunhoidon konsultaatiopoliklinikka, kivunhoidonpoliklinikka

Keski-Suomen keskussairaalan kipupoliklinikalla hoidetaan kroonisia kipupotilaita, jotka tarvitsevat vaativan kivunhoidon arviota ja tukea.

Kipupoliklinikka on lähete- ja konsultaatiopoliklinikka, johon vaikeasta pitkäaikaisesta kivusta kärsivät potilaat tarvitsevat lääkärin lähetteen. Saapuneen lähetteen perusteella kipupoliklinikalla arvioidaan hoidontarve ja kiireellisyys. Kaikki lähetteet eivät johda vastaanottokäyntiin, vaan osa lähetteistä palautetaan takaisin lähettävälle lääkärille hoito-ohjeiden kera.

Potilaan hoidon kokonaisuudesta vastaa oman terveysaseman tai työterveyden hoitava lääkäri. Erityisenä ryhmänä syöpäkipupotilaat, jotka kutsutaan vastanotolle mahdollisimman pian.

Lääkereseptien uusinnat tapahtuvat oman terveysaseman kautta. Kipupoliklinikalla ei ole päivystysvastaanottoa. Kipupoliklinikan sulkuaikoina yhteydenotot omaan terveysasemaan tai työterveyteen.

Sähköisellä yhteydenottolomakkeella

Sähköinen yhteydenottopyyntölomake on käytössä kiireettömien asioiden hoitoon kipupoliklinikalla hoidossa oleville potilaille.

Vastaanotolle saapuessasi noudata kutsukirjeessä saamiasi ohjeita. Ilmoittaudu viivakoodillisella Kela-, ajo- tai henkilökortilla Sairaala Novan itseilmoittautumisautomaatilla.

Palveluaika
Soittoaika arkisin maanantaista perjantaihin kello 9-14.
Vastuuhenkilöt
Eija Huovinen, Juha Nevantaus