Hyppää pääsisältöön

Palvelemme pääsiäisenä 29.3.–1.4. viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti. Kiireettömissä asioissa voit keskustella sairaanhoitajien kanssa chatissa myös pääsiäisenä joka päivä kello 10–16.

Lue lisää.

Ihotautien poliklinikka

Ihotautien poliklinikka toimii ajanvarauspoliklinikkana, jonne potilaat tulevat lähetteellä oman sairaanhoitopiirin terveyskeskuksista, työterveyshuollosta tai erikoissairaanhoidosta.

Ihotautien poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan vaikeita, erikoislääkärin hoitoa vaativia ihotauteja kuten vaikeaa psoriasista, atooppista ihottumaa, rakkulatauteja sekä perinnöllisiä ihotauteja.

Teemme myös allergiologisia selvittelyjä ammatti-ihotaudeissa ja muissa iho-oireisissa allergioissa. Ihotaudeille on keskitetty sairaanhoitopiirin allergiatestaukset. Yksi painopistealueemme on ihosyövät ja ihokirurgiset toimenpiteet. Hoitajien vastaanotoilla annetaan ultraviolettivalohoitoja ja toteutetaan ihon paikallis- ja haavahoitoja sekä hoidonohjausta.

Ihotautien poliklinikka ja päivystys B3

J-hissillä 3. kerrokseen

Ihotautien leikkaustoiminta A3

G-hissillä 3. kerrokseen

Palveluaika

Ihotautien poliklinikka on avoinna arkisin klo 8–15.

Soittoaika arkisin klo 8–14.

Valohoitoyksikkö maanantaista torstaihin klo 7–16 perjantaisin klo 7–15.

Yhteystiedot

014 269 2342

Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Sijainti: Sairaala Nova Ihotautien poliklinikka ja päivystys B3 J-hissillä 3. kerrokseen Ihotautien leikkaustoiminta A3 G-hissillä 3. kerrokseen