Hyppää pääsisältöön

Palvelemme pääsiäisenä 29.3.–1.4. viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti. Kiireettömissä asioissa voit keskustella sairaanhoitajien kanssa chatissa myös pääsiäisenä joka päivä kello 10–16.

Lue lisää.

Psykiatrian akuuttityöryhmä PSAKU

Mikäli psyykkisesti oireilevan potilaan ei ole mahdollista hakeutua omalle terveysasemalle virka-aikaan, vaan hän hakeutuu keskitettyyn päivystykseen (päivystyspoliklinikalle), hän tapaa päivystyksessä akuuttityöryhmän psykiatrisen hoitajan. Akuuttityöryhmän arvioon voi tulla myös lääkärin lähetteellä.

Psykiatrian akuuttityöryhmän ympärivuorokautinen toiminta päivystyspoliklinikalla kohdentuu välitöntä hoitoa vaativan akuutisti sairastuneen potilaan hoidon tarpeen arviointiin ja ohjaukseen. Potilaan psyykkisen voinnin arviointi ja palveluohjaus sairaalan muilla erikoisalaosastoilla on osa akuuttityöryhmän toimintaa virka-ajan ulkopuolella.

Psykiatrian akuuttityöryhmä on mukana potilaan psykiatrisen sairaalahoidon tarpeen arvioissa ja ohjaamassa tarpeen mukaiseen avohoitoon.

  • Päivystysapu 24/7 puhelin: 116 117
  • Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystys 24/7, puhelin: 014 266 0149 (Kriisityötä traumaattisen kriisin kohdanneille Keski-Suomen alueella)
  • Kriisikeskus Mobile arkisin maanantaista torstaihin kello 8–20 ja perjantaisin kello 8–17, puhelin: 044 7888 470

Psykiatrian akuuttityöryhmä palvelee maanantaista sunnuntaihin kellon ympäri.

Yhteystiedot

Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä